Teken- en schildercursus met Catherine Gathier

Schildercursus waarin u alle technieken leert m.b.t. het schilderen met acryl, olieverf of aquarel. U kunt zowel een eigen onderwerp kiezen als dat u zich laat inspireren door het onderwerp dat wij u aanbieden.

LESSEN 11 x 2,5 uur woensdag- en donderdagochtend. Tijd; 9.30/12.00, de cursus is gestart in september De volgende cursus start op 15 en 16 februari 2023.
In ons atelier voldoen we aan de Corona maatregelen, ook de 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen wij waarborchen. Mochten er door overheidsmaatregelen lessen uitvallen, dan worden deze lessen ingehaald en/of desgewenst online gegeven. 
Voor de komende cursus van het voorjaar 2023 is er nog één plekje vrij op de woensdag- en één plekje vrij op de donderdagmorgen!

Curcus Teken- en Schildertechnieken in olieverf en acryl, schilderlessen in div. media zoals olieverf, acryl en aquarel.

Prijs € 247,50 Op het atelier zijn schorten, papier, houtskool en potloden aanwezig. Ook schilderdoeken kunt u bij ons tegen inkoopsprijs aanschaffen.
U brengt zelf uw eigen schildermaterialen als verf en penselen mee en laat zich inspireren door het aangeboden onderwerp of bepaalt zelf uw eigen onderwerp.
Een lijstje met schildermaterialen die wij aanraden vind u hier!