Schildercursus van Catherine Gathier

Schilderen en tekenen met allerlei materialen en technieken

Schilderen werkt voor iedereen - jong of oud, getalenteerd of niet - als een uitlaatklep die enorm veel positieve energie geeft. Naar buiten brengen wat u van binnen raakt, is inspannend en ontspannend tegelijk. Met schilderen kunt u uw eigen versie van schoonheid overbrengen op het doek. Wilt u leren schilderen of uw schildertechnieken verbeteren en zoekt u een schildercursus waarvan u echt wat opsteekt? U bent bij Catherine Gathier aan het juiste adres.

Klik hier voor het actuele cursus aanbod!

Wat doet Catherine Gathier?

Catherine Gathier heeft jarenlange ervaring in het lesgeven en publiceert regelmatig in het vaktijdschrift Palet en Atelier. Haar schilderlessen zijn zodanig opgebouwd dat u door middel van intensieve aandacht en een duidelijke uitleg ook werkelijk vorderingen zult maken. Tijdens de lessen zal ook regelmatig het een en ander worden voorgedaan, zodat het ook voor mensen zonder enige schilderervaring goed te volgen zal zijn.

Kennis en ervaring delen met gedreven cursisten is bijzonder leuk om te doen en die passie voor het vak straalt Catherine ook uit. Het is iedere keer weer een bijzondere ervaring om de deelnemers enthousiast te laten vertrekken met nieuwe kennis, schildertechnieken en bovenal het gevoel ook écht iets te hebben geleerd

Met de professionele schilderlessen van Catherine Gathier boekt u echt resultaat.

 

Praktische informatie over de schildercursus

Wat?
Tijdens de schildercursussen komen diverse onderwerpen en materialen aan bod. We werken met acryl, olieverf of aquarel. Ook het ( leren) kijken en tekenen komt aan bod. U kunt een eigen onderwerp kiezen maar wij bieden u ook altijd een leuk en verrassend onderwerp aan waar u een eigen invulling aan kunt geven.
Wanneer?
Er start twee keer per jaar een nieuwe schildercursus van 11 essen, eind januari en eind september. Mocht er plek zijn dan kunt u eventueel tussentijds instromen. De lessen worden gegeven op diverse dagdelen, afhankelijk van het seizoen. Hier vind u het actuele aanbod aan schildercursussen.
Waar?
De schildercursussen worden gegeven in "de Stek" in Vianen, 15 kilometer onder Utrecht). De Stek vindt u op de Langeweg 2a in Vianen in Vianen. De Stek vindt u achteraan de linkerkant van de parkeerplaats van de voetbalvelden van Brederodes.

 

Bent u op zoek naar een speciale workshop of een creatief uitje voor bedrijven?

Catherine geeft ook schilderworkshops in Vianen of op locatie, waarbij alles geheel voor u wordt verzorgd.  Wilt u van uw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, teambuildingsessie of een speciale verjaardag een kleurrijke en leerzame ervaring maken?
Kijkt u dan eens op deze pagina.

 

Schildercursus tekenen en schilderen Catherine Gathier

 

Schilderworkshops

Catherine Gathier verzorgt ook gezellige, inspirerende workshops, die voor veel gelegenheden geschikt zijn. Teamuitjes, een vriendinnendagje, familiefeesten of personeelsuitjes worden gegarandeerd een creatief feestje met een schilderworkshop. Nieuwsgierig? Kijk dan bij de schilderworkshops voor het volledige aanbod.