Het complete aanbod van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties.

Aanbod en prijzen van schilderlessen, schilderworkshops en schildervakanties waar u verder mee komt.

Dit najaar kunt u meedoen aan:

  • Curcus Teken- en Schildertechnieken algemeen kunt u volgen op de woensdag- en donderdagmorgen, we werken in deze cursus met Olieverf, Acryl en Aquarel. De nieuwe cursussen starten op donderdag 14 en woensdag 20 september van 9.30 tot 12 uur.  De donderdagmorgen zit helaas vol maar voor de woensdag morgen is er onverwacht nog een plekje vrijgekomen!
  • Intensieve cursus Schildertechnieken. Deze serie van 8 lessen start op woensdag 20 september van 13.30 tot 16.00 uur.
    Een intensieve cursus waarbij je echt de diepte ingaat op het gebied van diverse schildertechnieken.  We leren o.a. Hoe te tekenen naar de werkelijkheid, de werking van perspectief, het belang van een goede compositie, en hoe een schilderij op te zetten en uit te werken.  Deze cursus is inclusief de materialen en een uitgelezen manier om in 8 lessen zo veel mogelijk kennis op te doen.
  • Olieverf fijnschildertechnieken en Olieverfportretschilderen start op vrijdagmiddag 29 september van 13.30 tot 16.00 uur en is inclusief gebruik van alle materialen. Deze cursussen leren u alles over het gebruik van olieverf bij deze specifieke onderwerpen. We schilderen in deze cursus een mooi stilleven dat er plaatse is opgesteld of een sprekend portret naar eigen meegebrachte foto. Een fijne cursus voor een ieder die meer van olieverftechnieken wil weten.

 

Ook dit jaar gingen we weer op schildervakantie naar mooie en inspirerende locaties. De midweek schilderen op de Veluwe was een groot succes, dus ook deze locatie kunt u volgend jaar weer in het aanbod verwachten. De nieuwe data komen in december online, meer over de schildervakanties kunt u lezen onder:
Schildervakantie Veluwe
Schildervakantie Zeeland

Schildervakantie Limburg

 Diverse Schilderworkshops vindt u hier!