Schilderworkshop van Catherine Gathier

Geheel verzorgde en inspirerende schilderworkshops

Zoekt U een gezellige en ontspannende schilderworkshop, waar je even zo goed echt iets van leert? Dan bent u bij Catherine aan het juiste adres. Op een heldere en ontspannen manier leert zij u alle ins en outs van het tekenen en schilderen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een creatief daguitje waarbij u aan het eind van de dag naar huis gaat met een compleet schilderij!

In Vianen, 15 kilometer onder Utrecht organiseert zij inspirerende schilderworkshops in diverse onderwerpen en technieken. Denkt u hierbij onder andere aan:

Deze dagen zijn geheel verzorgd en compleet. U heeft daarmee ook echt een origineel uitje voor u, uw familie, collega's en personeel of uw vriendengroep. Daarom zijn deze schilderworkshops bijzonder geschikt voor all-in bedrijfsuitjes, een unieke verjaardag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

De schilderworkshops zijn inclusief alle materialen, lunch, koffie/thee, drankjes en alle "kneepjes van het vak". We gaan op deze dagen aan de slag met alle schildertechnieken die nodig zijn voor dat specifieke onderwerp en u gaat naar huis met een prachtig schilderij. Ook een originele cadeautip; gegarandeerd een dag om nooit te vergeten!

Kijk voor het actuele aanbod, data en prijzen onderaan deze pagina.

Workshops op locatie

Naast de schilderworkshops in Vianen, behoort ook een workshop op locatie tot de mogelijkheden. Wilt u als "schildersgroep" bijvoorbeeld eens een paar specifieke schilderlessen in een speciale schildertechniek, opnieuw inspiratie opdoen? Als gast-docent kan Catherine bij u op uw eigen schildersatelier, thuis of bij u in het bedrijf langskomen.  

Schilderworkshops schildercursus Catherine Gathier

Praktische informatie over de schilderworkshop

De schilderworkshops van Catherine Gathier worden gegeven in "de Stek"  Hazelaarsplein 3, Vianen (Utrecht). Een duidelijke locatiebeschrijving vindt u hier. Wanneer u in Vianen de borden "Stadshof" volgt en daarna de borden "P Stadshof" komt u bij het gebouw uit. Indien gewenst komen wij  ook bij u op locatie in heel Nederland.  

Al deze workshops worden "op maat gemaakt" en zijn inclusief catering (bij workshops in het atelier in Vianen) en gebruik van alle schildermaterialen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Of wilt u zich abonneren op de nieuwsbrief die een paar keer per jaar wordt verstuurd? U kunt zich via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Catherine Gathier aanmelden, door in het onderwerp 'offerte' en/of 'nieuwsbrief' te vermelden.


Schilderworkshops

Workshop water en lucht schilderen

Datum: dinsdag 7 november 2017
Tijd: 10:00 - 16:30 uur
Locatie: "de Stek", Hazelaarsplein 3, Vianen

Het  schilderen van water en lucht kan best lastig zijn. Tijdens deze workshop geeft Catherine Gathier handige tips en besteedt zij aandacht aan onder andere de volgende onderwerpen:

  • Een lucht realistisch weergeven
  • Wolken schilderen
  • De prachtige kleurschakeringen in een avondlucht
  • Water schilderen met de mooie reflecties van het licht  

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met alle aspecten van de water en lucht. U werkt met eigen meegebrachte foto`s of aan de hand van één van de vele foto's  uit het atelier. Prijs: € 85,-  Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee en uitgebreide, goed verzorgde lunch.

 

Workshop schilderen op Hout, een sfeervol plaatje op authentieke houten panelen

Datum: zaterdag 23 september 2017

Tijd: 10:00 - 16:30 uur en 11.00 - 16.30 uur
Locatie: "de Stek", Hazelaarplein 3, Vianen.

Een schilderworkshop waarbij we aan de slag gaan met het schilderen van een onderwerp naar keuze op authentieke houten planken of panelen. Een bijzonder resultaat, waarbij de mooie (oude) houtstructuur nog goed te zien zal zijn in het schilderij. U kiest uw eigen onderwerp zoals bijvoorbeeld

  • koeien schilderen op hout
  • kippen of andere boerderijdieren
  • een sfeervol zeegezicht

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met het schilderen op (oud) hout. U kiest uw eigen onderpwerp. Prijs: € 90,-  Dit is inclusief alle materialen, verf, houten panelen etc., koffie/thee en  een gezellige en uitgebreide lunch.

 

Workshop aquarel technieken, landschap en/of bloemen

Datum: zaterdag 18 november 2017

Tijd: 10:00 - 16:30 uur en 11.00 - 16.30 uur
Locatie: "de Stek", Hazelaarplein 3, Vianen.

Een schilderworkshop waarbij we aan de slag gaan met het prachtige medium aquarel. U leert alle technieken om met deze moeilijke maar inspirerende verf op een goede manier te schilderen. Aan bod komen "nat in nat" technieken, schilderen in diverse lagen: glacerend, droge kwast technieken en het werken met bijvoorbeeld zeezout en arabische gom. U kunt zelf uw onderwerp kiezen, zoals prachtige luchten en landschap of de fijne kleuren en vormen van bloemen.

  • koeien schilderen op hout
  • kippen of andere boerderijdieren
  • een sfeervol zeegezicht

Prijs: € 85,-  Dit is inclusief alle materialen, kwaliteits papier en verf, koffie/thee en  een gezellige en uitgebreide lunch.

 

Schildercursussen

Bent u na afloop net zo enthousiast als onze eerdere deelnemers? Catherine Gathier verzorgt ook uitgebreide schildercursussen voor ervaren en minder ervaren schilders met een verscheidenheid aan interessante thema's. Wilt u meer weten over deze meerdaagse schildercursussen? Kijk dan bij het het cursusaanbod voor meer informatie.