Paint Café, gezellig schilderen onder het genot van een drankje

Paint Café, Gezellig aan de slag met een drankje in je ene hand en in je andere hand een penseel. Zo ziet een avond eruit bij Paint Café!

Onder professionele begeleiding maak je een hip schilderij.

Aan het eind van de avond ga je naar huis met een prachtig kunstwerk waar je trots op kunt zijn, want het is écht zo; iedereen kan schilderen.

 

Onder professionele leiding, het genot van een goed glas wijn (een glas fris kan natuurlijk ook) en wellicht een hapje, gaan we op deze avonden of dagdelen aan de slag met een hip schilderij.
Ervaring in het schilderen is niet nodig. Stap voor stap worden alle fases van het schilderij uitgelegd.
Aan het eind van de schilderworkshop heb je een supermooi schilderij gemaakt en een heerlijk ontspannen avond of dagdeel gehad. Je gaat naar huis met een mooi kunstwerk dat je echt zelf  gemaakt hebt en waar je trots op  zult zijn!

 

 

Deze gezellige, ongecompliceerde schilderworkshops zijn niet alleen heel leuk om te doen als vriendinnenuitje of familieuitje, maar ook met bijvoorbeeld collega’s, sportmaatjes of als broer- en zussendag is het Paint Café een geslaagd idee.

Locatie; Hessenweg 174, de Bilt bij Café Restaurant BU!TEN.

Datum; 23- 4 van 19.30 tot 22.00 uur;

Onderwerp; Toffe Tulpen.

Aanmelden; stuur even Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel 06-13236944 of 06-23874950