Schilderworkshop water en luchten schilderen in acryl met Catherine Gathier

Dit seizoen, kunt u meedoen aan een workshop FOTOGRAFEREN; gegeven door de Hagesteinse fotograaf Frits van der Gronde.
Deze cursus wordt gegeven op donderdag; tijd 19.30 - 22.00 uur. Data; 4, 11,18 en 25 april en 2 mei. Prijs; € 125,- 

Voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen, mooie foto`s wil maken voor zichzelf of als basis voor de mooiste schilderijen. Alles over de kracht van het licht wil leren, bijzondere composities wil verkennen, landschappen en mensen (nog) beter op de foto wil leren krijgen en gewoon meer wil kunnen als het maken van een "leuk kiekje".
De creatieve fotograaf Frits van der Gronde is niet alleen een hele capabele fotograaf maar ook nog eens een goede docent. Reden te meer om hem te vragen ons een aantal gastlessen te komen geven!

We behandelen, alle details over de instellingen van je camera, hoe te werken met licht, meer speciaal, het "Rembrandtlicht", landschapfotografie, portretfotografie en het belang van een goed compositie.

Workshop Water en Luchten schilderen:
Hoe schilder je luchten, wolken en water? Reflecties en golven, avondlucht of donderwolken, tijdens deze workshop leert u alles over dit deel van de natuur!

Deze workshop wordt in het najaar weer gehouden

Eén van de mooiste onderwerpen die je kunt bedenken. Zeegezichten of water en luchten schilderen. De prachtige rust.. of juist de passie van een herfststorm. Schuimende golven of een verstilde waterplas. Landschap is altijd boeiend, maar nog niet altijd even makkelijk op het doek te krijgen.
Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met alle aspecten van de water en lucht. We schilderen schuimende golven, wolkenluchten, (helm)gras in de duinen etc.  We werken naar eigen meegebrachte foto`s of aan de hand van één van de vele foto`s  uit het atelier. 
Prijs € 90,-  incl. alle materialen, schilderdoek, koffie/thee en een gezellige uitgebreide lunch.