Schildercursus

Wilt u leren schilderen of uw schildertechnieken verbeteren en zoekt u een professionele schildercursus waarvan u echt wat opsteekt?

U bent bij Catherine Gathier aan het juiste adres. Zij heeft jarenlange ervaring in het lesgeven en publiceert regelmatig in  vaktijdschriften Palet en Atelier. De cursussen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderen. Catherine maakt schilderen voor iedereen toegankelijk.
De lessen worden gegeven vlakbij Utrecht en Nieuwegein, in het stadje Vianen. 

Haar schilderlessen zijn zodanig opgebouwd dat u, door middel van intensieve aandacht, demonstraties en een duidelijke uitleg, ook daadwerkelijk vorderingen zult maken. Meld u vandaag nog aan, want om persoonlijke aandacht te kunnen garanderen zijn de cursussen kleinschalig.

Meer informatie en prijzen >

Schilderworkshop

Zoekt u een creatieve workshop in de provincie Utrecht met een specifiek thema? Bij Nieuwegein, in `t stadje Vianen kunt u terecht voor een leerzame schilderworkshop in ontspannen sfeer. Wij bieden u een divers aanbod in schilderworkshops, dit seizoen kunt u schilderen tijdens de workshops;

Deze dagen zijn geheel verzorgd en ook echt een sfeervol uitje. De schilderworkshops worden intensief begeleid en zijn inclusief alle materialen, lunch, koffie/thee, drankjes en alle "kneepjes van het vak".  U gaat naar huis met een prachtig schilderij, kennis van vele nieuwe schildertechnieken en een unieke ervaring rijker.

Volledig aanbod en prijzen >

Schildervakanties

Nog slechts één (twee)persoonskamer vrij op de schilderachtige Veluwe, en twee (twee)persoonskamers beschikbaar in het mooie Limburgse Heuvellandschap!
Bent u op zoek naar een heerlijke schildervakantie waarin u echt veel leert op het gebied van diverse schildertechnieken?

Catherine gaat al vele jaren naar diverse prachtige schilderlocaties in binnen- en buitenland. Geniet van een ontspannen vakantie met gedegen schilderlessen waar u écht verder mee komt.

De vakanties zijn all inclusief, d.w.z. alle maaltijden, materialen, koffie/thee etc. en u verblijft  in mooie vrijstaande huizen die van alle gemakken zijn voorzien. Een heerlijke midweek waarbij alles voor u klaar staat!

Meer informatie en prijzen >

Actueel en agenda

UNIEK!!! Schilderen in de stijl van Herman Brood, een workshop tussen de originele kunst van Herman Brood in het Stedelijk museum in Vianen!

Ivm de grote belangstelling, nu een extra Workshop Water en Luchten schilderen! 
NIEUW ; de bijzondere schildertechniek Acrylic pouring of te wel Gieten met acryl en medium! 

De SCHILDERIJEN van Catherine kunt u zien op diverse Kunstmarkten en Kunstmanifestaties. Wilt u op het atelier komen kijken? U bent op afspraak altijd welkom. Mail: info@catherinegathier.nl

Lees meer

Kleuren mengen en gebruiken met Catherine Gathier

Catherine Gathier leert u alles op het gebied van kleuren mengen en gebruiken!

Workshop vrijdag 26 januari
Tijd: 10.00  - 16.30 uur
Locatie atelier De Stek, Hazelaarplein 3, Vianen

Vindt u het ook nog wel eens lastig om de juiste kleur te mengen? Gaat er ook bij u nog wel eens veel verf verloren bij een poging daartoe? Dit hoeft niet, met een aantal goede tips en begrip van hoe een kleur is opgebouwd behoort dit allemaal tot  het verleden.
De workshop "kleuren mengen en gebruiken"  leert u alles over het  mengen van kleuren. Tientallen tubes verf heeft u hiervoor niet nodig, met een aantal basiskleuren bereikt u alles. 

Prijs € 90.- inclusief alle materialen, naslag documentatie, koffie/thee, drankje en een heerlijke uitgebreide lunch.