Juli 2012

Juli 2012

Juli,...De zomer hier in Nederland hield niet echt over helaas. Voor mijzelf was er meer dan genoeg zon omdat ik de hele maand in Spanje heb gebivakeerd. De eerste weken van mijn reis ben ik in Barcelona op een 'summerschool' geweest om de Spaanse taal te leren. Mijn volgende stop was Caspe. Hier kwam ik terecht via mijn oude Viaanse kennissen Angelique en Ron Beugelink die  Visvakanties organiseren (http://www.thecompleatebroangler.com aan de Ebro. Bij Martá Castello Theater maakster van Poliglota Teatro realiseerde ik een muurschildering op de zijkant van haar atelier. De uitdaging was de historie van deze Ebro ( die vroeger een binnenzee was) in een schildering te combineren met haar werkzaamheden als theatermaakster en clown..! Meer informatie over het werk van Martá vind je op haar blogspot. 
Een schildering van een "gescheurde muur" die door harlekijntjes open werd gehouden was het resultaat.

Heerlijk om te doen, genoten van de prachtige ongerepte woestijnachtige omgeving. Schilderen in je bikini is ook geen 'dagelijkse kost' en schilderen met 40 graden is nog een hele uitdaging op zich! 
De laatste week heb ik nog doorgebracht aan de Spaanse kust waar het iets minder warm was. Heerlijk geschilderd aan het strand met mijn jeugdvriendin Carla.